Gaandeweg ontstond de droom om mijn werk als advocaat-scheidingsmediator uit te breiden en meer te leren over de liefde en relaties en waarom het werkt of juist niet werkt. Beroepsmatig en uit persoonlijke interesse maakte ik kennis met Imago Relatietherapie. Gelijk was ik onder de indruk van de theorie en hoe praktisch toepasbaar het is. In 2021-2021 ben ik gestart met de Klinische Imago Opleiding en inmiddels is fase 1 afgerond. Omdat ik niet ben opgeleid in de psychologie of psychotherapie, mag ik mij relatiecoach noemen.
Imago Relatietherapie doet je verwonderen over en confronteren met de liefdesrelaties die je in het verleden had en nu hebt, met de opvoeding die je gehad hebt, wat je daarin gemist hebt en hoe je in je dagelijks leven probeert dat gemis op te lossen. In de gesprekken die  die je samen aangaat, krijgt de theorie diepgang en ervaar je aan den lijve het effect op jou en op de ander.