Wat zeggen oud-cliënten over mij?

Man, 38 jaar, na mediationproces: 

Dankjewel voor de prettige begeleiding van dit moeilijke proces. Ondanks alle emoties en mentale struggles, heb ik het als erg prettig ervaren. 

   

Vrouw, 39 jaar, na mediationproces: 

Je bent een aangenaam persoon om mee te werken. Duidelijk en helder. Je laat ons in onze waarde en luistert goed naar ons gezin.’ 

   

Vrouw, 52 jaar, na mediationproces: 

Grote dank voor de fijne samenwerking tijdens ons scheidingsproces! Zeer tevreden. 

   

Man, 56 jaar, na echtscheiding in onderling overleg: 

Jij ook nogmaals dank voor je hulp, advies en rust. Complimenten. 

   

Vrouw, 42 jaar, na scheiding door bemiddeling: 

Ik vond het emotioneel een pittig gesprek maar heb er een goed gevoel bij. Ben opgelucht dat het bijna rond is! Ik wil je bedanken voor je steun, advies en positieve fibe. Ik zal je wijze raad in mijn achterhoofd houden! 

  

 Vrouw, 31 jaar, na mediationproces: 

‘Alhoewel ik het persoonlijk een hele pittige periode vond, was het contact tussen jou en ons heel goed. Je hebt ieders belang voorop gesteld en ons beiden gehoord. Daarnaast het belang van ons zoontje, wat echt prioriteit was. We zijn er mede dankzij jou goed en snel uitgekomen. Heel fijn in een moeilijke periode waarbij er al zoveel gebeurd. 

Alles verliep soepel, dit kwam ook omdat we gezamenlijk duidelijke afspraken maakten. Naast de gespreksvoering, hield je ons goed op de hoogte via de mail. Je vertelde precies waar je mee bezig was, zodat wij wisten hoever onze ‘zaak’ vorderde. Ook maakte je een goed overzicht van de gemaakte afspraken en wat wij zelf konden betekenen hierin. 

Je bent open en eerlijk, zegt waar het op staat. Je spreekt beide ex partners aan en blijft transparant’.  

Man, 63 jaar, na mediation: 

Wat voor mij persoonlijk het verschil heeft gemaakt is dat jij, naast een zakelijk stuk, ook aandacht schonk aan onze persoonlijke situatie. Wat mij vooral is bij gebleven is dat tijdens onze gesprekken aandacht was, waarbij ook stil werd gestaan, voor onze gevoelens en emoties.’ 

 

Vrouw, 49 jaar, na procedure: 

Ik wil je bedanken voor je inzet, je professionalisme en de manier hoe je ons geholpen hebt. Ik zal je zeker aanraden als advocaat. 

Man, 42 jaar, na procedure en 4-gesprek: 

Ik heb ons contact als prettig ervaren. Je had begrip voor mijn situatie, maar bleef kritisch en zorgde dat ik mijn hoofd erbij hield, ondanks alle vervelende ervaringen mijn ex-partner. In het viergesprek bleef je heel helder en mijn standpunt en insteek werden door jou rustig verwoord, met goed resultaat. 

Vrouw, 45 jaar, na mediation: 

Je was duidelijk en rustig en liet je niet van de wijs brengen. Ons contact was prettig en je was duidelijk over de stand van zaken. De voortgang ging goed, geen onnodige vertraging. Je geeft goede tips over waar men aan moet denken bij een scheiding en je staat in dienst van het kind wat ik heel prettig vind! 

Vrouw, 58 jaar, na mediation: 

Ik heb u ervaren als een zeer prettig mens. Heel fijn om met u aan tafel in de informele setting de scheiding te regelen. Dat zal ik zeker benoemen als mensen mij vragen naar mijn ervaring met u.’